tisdag, juni 9

Tisdagsgnäll


Krävs litervis med kaffe idag för att bli pigg och glad känner jag. Morgnar är inte min starka sida alltså. 

Lite halvseg i benen sen gårdagens miserabla försök att träna. Idag är det finväder och jag hoppas ha energi och lust till att träna någon form av rullskidor. Jag vet ju att jag måste jobba för att få vardagen att gå ihop, men det är lite tufft att försöka få till bra träning efter jobbet när övriga träningskamrater redan gjort ett bra pass innan en annan ätit lunch. Men det kallas väl livet antar jag, ingen idé att klaga. Men det sätter ju prov på ens målmedvetenhet, och det är ju faktiskt rätt bra ändå!

Är i någon form av lätt bitterperiod igen, det är bara för er att se mellan fingrarna på mina tragiska gnäll och för mig att härda ut. 

Ryggen gör sig så sakteliga påmind igen också, så det behöver ni inte oroa er för! 

Nu har jag ordbajsat klart för denna förmiddag. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: