fredag, juli 17

90" - 30" + 40" - 20" + 15" - 15"


Jag är inte snygg, men jag är elak. 

Intervallpass tre av sju denna vecka ✓ 

Skrapade ihop ytterligare trettio minuter AIII-tid idag, återigen på mina Elpex-fyror, jag är fan kär i dom! Rekommenderar er att variera er träning mellan tvåor, treor och fyror alltså, jag personligen tror att det blir bättre effekt och så blir det roligare med variation. På vintern skiljer det ju en del mellan de olika förena! 

Idag körde jag i alla fall en kortare uppvärmning på drygt tio minuter, därefter så körde jag tre stycken tio minuter långa intervallblock, med olika intervaller:

Första: Från frisbeegolfbanan upp emot Skuggarvet - fem stycken 90" - 30" (90 sekunders arbete och 30 sekunders aktiv vila) - 2,30 kilometer, 165 snittpuls, 178 maxpuls, 85 höjdmeter

Andra: Från botten i Skuggarvet till toppen mellan Skuggarvet och Lugnet - tio stycken 40" - 20" (40 sekunders arbete och 20 sekunders aktiv vila) - 2,32 kilometer, 166 snittpuls, 180 maxpuls, 80 höjdmeter

Tredje: Från frisbeegolfbanan, över skidstadion och upp emot Kårestugan (kom nästan fram) - tjugo stycken 15" - 15" (15 sekunders arbete och 15 sekunders aktiv vila) - 2,05 kilometer, 167 snittpuls, 182 maxpuls, 90 höjdmeter


Puls- och höjdkurvan på dagens pass


Kändes rätt bra idag, men jag fick bita i rätt hårt för att bara få fart på rullskidorna, bra och roliga intervaller för att inte sega ner sig för mycket i långdrag. 

Inga kommentarer: