torsdag, juli 16

Bara intervaller denna veckan - jobb i SWE & NOR - Lägenhetsuthyrning


Det är lätt att känna sig lite för mer än andra när man glider omkring i sin nya mocka-kepa från "Slit & Släp"

Godmorgon kamrater. 

Torsdag idag och näst sista jobbdagen. Jag vilade ju igår, så skönt. Idag tänkte jag dunka på med ett intervallpass igen faktiskt. Bestämde för mig själv i något svagt ögonblick igår att jag ska köra intervaller på varje träningspass denna veckan, alltså tisdag, torsdag, fredag, lördag x2 och söndag x2. Inte dödshårda intervaller på varje och inte heller jättemycket tid, men ändå kliva ur bekvämlighetszonen en aning för att försöka reta lite på syreupptaget. Det blir cirka 2,5 - 3 h effektiv intervalltid denna veckan i sådana fall. Tror det kan vara bra, det blir därför inget (enligt plan i alla fall) styrkepass eller distanspass denna veckan, men jag tror jag överlever ändå! Bryta mönster ni vet.

När denna jobbveckan är över så har jag preliminärt två veckor kvar på detta jobb, känns skönt, men ändå lite vemodigt, har ju kommit in i bra rutiner nu och hur man än vänder och vrider på det så är det ju faktiskt bra att jobba, åtminstone för ekonomin. Vi får se helt enkelt hur det blir, får jag erbjudande om att stanna längre så gör jag givetvis det. För tillfället så fokuserar jag enbart på livet här (jobb och träning) och tar således tag i jobbsökanden i Norge, samt uthyrning av min lägenhet här i Sverige efter jobbperiodens slut. 

Inga kommentarer: