onsdag, juli 8

En vanlig onsdag?!I lördags hade jag den stora äran att få äta ute med Falun-Borlänge SK:s stolthet Jesper "Jassenys" Nyström, det var en stor stund för en vanlig "fotfolkare" som mig!

Onsdag äntligen och mitt i veckan. Snart helg igen. Skönt att veckorna rullar på rätt fort ändå och att jag börjar se slutet på sommarjobbsperioden. En period som snart varat i fyra månader. På ett sätt så saknar jag somrarnas plantering, på ett sätt inte. Med plantsättningen så kunde jag styra jobbtiderna lite mer och vara med på vissa förmiddagspass. Men det kunde även göra mig lite lat med en del lite väl långa sovmorgnar och sena samt lite för roliga kvällar. Detta jobb ställer lite mer krav på att hålla bra rutiner och hålla en god dygnsrytm. Kul att få testa båda. Även om jag trivs på detta jobb så har jag svårt att se mig själv knega runt på ett dagtidsjobb resten av livet, vill hellre jobba med något inom sport, eller för mig själv, där jag mer kan styra mina egna jobbtider och jobba hela nätterna om så krävs. Men, det är som sagt bra lärpenning för kommande år i mitt liv. Känner dock en lätt panik till att komma in i det eviga "ekorrhjulet" där man inte ser någon ände på "jobbperioden", utan bara gnetar på och har en "rolig" grej per år att se fram emot; fyra - fem veckors semester. Usch, ryser av bara tanken. 

Jag försöker att röra mig så mycket här på jobbet, bland annat så kör vi ut de färdigrenoverade hydraullyftarna på pallar som väger 24 kilo och finns ute på gården cirka 75 meter bort, jag brukar då jogga dit, lyfta upp dem på raka armar och sedan samtidigt som jag bär tillbaka dem lyfta upp och ner 25 - 35 gånger. Svider fint i axlarna det vill jag lova! Det har blivit något av en tvångstanke, så något fel måste jag ju ha!? 

Idag väntar åter nya möjligheter till att träna slut på sig själv. Tänkte försöka mig på det här med intervaller på rullskidor, ser att många gör det och det verkar ju kul. Eller?

Inga kommentarer: