tisdag, juli 21, 2015

Fixat ryggen


Sådär, då har jag varit till Avesta för att fixa ryggen. Företaget Slit & Släp stod för kostnaderna som sponsring, stort tack till det! Personen jag var till var duktig och såg på mig att jag hade väldigt ont i min ländrygg. Hen berättade såsom andra också gjort att mitt bäcken är lite roterat och att jag är väldigt stel i iliopsoas (höftböjaren), det gör så att jag får "ankröv" och inte kan sträcka ut i varken löpningen eller skidåkningen. Jag fick massage, behandling med el, lite "knäckning" och sedan en del övningar att följa. Därefter så ska vi höras igen om två veckor. Jag hoppas på förbättring! Har också varit i kontakt med en sjukgymnast som vill träffa mig och försöka hjälpa mig med orsaken till problemet med ryggen och inte bara ta bort symptomen, vi hoppas det blir bra!

Avslutningsvis så kan jag berätta att jag imorgon kommer droppa en stor nyhet kring mitt skidåkande!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har liknande problem, vad fick du för övningar att följa?

Anonym sa...

Hej, har också lite samma tendenser att löpa och diagonala i skidåkning går inte så riktigt bra. Har du några smärtor i baklåret?

Adam Steen sa...

Hej. De övningar jag fick var dels att töja ut höftböjaren, sedan sitta på huk och dels pressa isär benen och hålla emot med armarna knutna runt om och sedan göra tvärtom, där jag pressar in benen men håller emot med armarna innanför. Hoppas på bättring.

Tråkigt att du har samma tendenser. Jag har inga smärtor i baksida lår alls, lite lätt stel ibland, men inte speciellt illa.