fredag, juli 17

Förlängt jobb och sådär


Som ni ser så hade jag lite tur med ljussättningen på bilden jag la upp igår, på denna bild så syns mina 50% i kroppsfett rätt tydligt, men det går fort utför vill jag lova, i alla fall de gånger då jag inte står som en plogbil och plogar fram en ny inlandsis!

Igår fick jag reda på att jag får vara kvar på jobbet augusti ut också, och jag känner att det är lika bra att vara det, så kan jag ta en period med semester och mycket träning därefter. Åka till Norge, bekanta mig med terrängen, träningsfolk och smyga iväg lite jobbansökningar. Det blir en bra plan det känner jag. 

Äntligen fredag idag, jobb till 16 och sedan ett pass intervaller står på schemat. Tänkte köra skateintervaller längs Skuggarvsvägen. Nejdå, man ska inte svära i kyrkan, skämt åsido, ni tror väl inte jag blivit galen?! Så klart blir det klassiska intervaller på treor, eller kanske fyror. Det kommer bli "kul", så gubbkroppen får jobba lite!

Nu ska jag ut och skruva IP-CCV!

Inga kommentarer: