lördag, juli 11, 2015

Grym träningsdag, Toughrace och fem mil rullskidor


Jonas Birgersson fotade mig efter vattenhindret/simningen

Grym dag idag alltså! Först är Jessica här, sen fick jag träna och tävla, dessutom i sol och Barüber!!!

Rullskidorna dit tog 67 minuter på 26 kilometer med Eagle-rull. Väl framme i Dalsjö så hämtade vi ut nummerlappen, gick på ett obligatoriskt tävlingsmöte, värmde upp lite ytterligare, denna gång löpning och sedan var det start. Jag hade ingen aning om vilka som var med, men jag gick ut rätt lugnt och försökte hitta ett eget tempo. Hamnade ganska tidigt på min fjärdeplats, men varken folk i närheten framåt eller bakåt. Jag hade som plan att försöka springa fort och sedan ta det lugnt genom hindren för att kunna "vila upp mig" där och för att inte göra några misstag. Det funkade rätt bra. Ett grymt evenemang, arrangemang och tävlingsform. Stort tack till Tough Race, till speakern Adam Johansson och till all publik som hejade fram mig! Detta vill jag lätt vara med på fler gånger!

Tävlingssiffror:

46,15 minuter
7,74 kilometer
182 snittpuls
190 maxpuls
365 höjdmeter


Efter tävlingen så knäppte jag på mig mina Elpex-tvåor och stakade hemåt. Även det tog 67 minuter, men det var enbart 23 kilometer. Skapligt trött nu!


Foto: Adam Johansson


Foto: Erik BirgerssonInga kommentarer: