onsdag, juli 8

Klassiska intervaller i pissväder


Jag måste fan tillåta mig själv att klappa mig på axeln och tycka att jag för en gångs skull är duktig. Nu har jag slitit på i ett antal veckor med jobb och bitvis bristande träningsmotivation efter jobbet, på grund av trötthet. Idag var inget undantag, det krävs att jag verkligen tvingar mig själv ut och hela tiden intalar mig att jag är "pigg" och att jag behöver träningen. Idag var det visst regn också, hela dagen dessutom, det gjorde ju inte mig mer sugen på intervaller direkt. Men jag tog mig ut och tillsammans med Johannes Andersson så genomförde vi ett riktigt bra klassiskt intervallpass! 

Vi började med att åka gamla Svärdsjövägen från Järlinden och bortåt, längs den så körde vi fem stycken 10"-20"-intervaller för att väcka kroppen, det gjorde mest ont i ryggen. Uppvärmningen fortsatte sedan till Östborn där intervallerna drogs igång. Totalt blev det fyra stycken, med en sammanlagd intervalltid på 50 minuter:

1:a, enbart stakning, från Östborn, till Sundborn, höger mot Kårtäkt. 15,00 minuter - 5,49 kilometer - 165 snittpuls - 175 maxpuls - 30 höjdmeter

- tre minuter vila

2:a, enbart stakning, start mellan Kårtäkt och Sundborn, till Sundborn, målgång i Hobborn. 10,00 minuter - 3,57 kilometer - 166 snittpuls - 174 maxpuls - 20 höjdmeter

- två minuter vila

3:e, helkropp, start i Hobborn, målgång vid mina föräldrar i Skuggarvet. 14,00 minuter - 4,22 kilometer - 171 snittpuls - 180 maxpuls - 80 höjdmeter

- tre minuter vila

4:e, helkropp, start i botten av Skuggarvet, målgång uppe på toppen mellan Lugnet och Skuggarvet, efter att ha åkt platån uppe på toppen tre gånger. 11,00 minuter - 3,09 kilometer - 169 medelpuls - 180 maxpuls - 85 höjdmeter

Det blev ett riktigt bra pass må jag säga!

Inga kommentarer: