onsdag, juli 15

Mitt i veckan


Såhär kan det se ut när jag kör diagonal-plankan och samtidigt försöker ta kort. Står faktiskt lite mer rakt annars. Det som syns mitt på kroppen, ovanför det enda klädesplagget jag har på mig för stunden är faktiskt inte en hudfärgad ryggsäck, jag ser ut sådär, illa nog. Kalsongerna är från Salming underwear och materialet är polyester, så dom är perfekta att träna i. Tror inte dom kommit ut på marknaden än dock, men snart så.

Som jag skrev i måndags så ska jag träna lite mindre mängd och vila lite mer denna veckan, så jag tar en vilodag även idag faktiskt. Skönt det ju. Till helgen väntar DSA summer tour, tre träningstävlingar på två dagar, det blir tufft! Tror det är bra att variera sig en del i träningen för att inte göra kroppen van vid liknande träning vecka ut och vecka in. Men samtidigt så gäller det ju att träna på bra för att kunna utvecklas. Motivationen har sakta men säkert blivit bättre, även om det är tufft att ta sig ut efter jobbet. Skate är dock något som jag inte är speciellt sugen på och något som jag har dragit ner avsevärt, det är dock helt enligt plan.

Efter dagens jobb så kan det bli en vända discgolf, vi får se!  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är lördagens löprace öppet för alla? Mvh Erik

Adam Steen sa...

Hör med dom på DSA