torsdag, juli 9

Skate och styrketräning


Finns inte mycket energi kvar i den gubben.

Goder afton.

Lika trött idag med, kanske något tröttare till och med. Har de senaste dagarna börjat känna mig mer och mer bitter. Känns som jag skulle vilja sova i en vecka och vara helt ensam. Men jag tog mig ut på ett träningspass idag igen. Ensam i regnet gav jag mig av. Målsättningen med min träning vet jag knappt själv, har inga direkta mål, vill bli bättre och vill åka bra på långlopp och Vasaloppet, typ. 

Jag tog skaterullskidorna från Elpex idag, rullade upp till friidrottshallen och körde detta:

- 3 x 16 Armhävningar med drag på kettlebells, 12 kilo

- 3 x 5 Djupa knäböj, 65 kilo

- 3 x 15 Magchrunches i cablecross, 90 kilo

- 3 x 15 Bänkdrag, 50 kilo

- 3 x 15 Tricepsdrag med hantlar, 15 kilo 

Efter det så rullade jag vidare med ett varv runt Varpan, efter en kvart så gick jag mig tom, stannade och tryckte en gel. Stapplade sedan framåt igen. Inte var jag nöjd med att enbart åka ett varv runt Varpan heller, utan jag tvingade väl mig själv till att köra ett block med fem minuter 10"-20"-intervaller. Det blev i alla fall drygt 20 kilometer på 70 minuters rullskidåkning. Tack för mig, hej.


Inga kommentarer: