måndag, juli 20, 2015

Vilar naanting


Shu brorsor!

Idag har jag varit galet trött alltså. På lunchrasten brukar jag smita iväg till en soffa som vi har på jobbet och lägga mig för att sova 15-30 minuter, idag var inget undantag, oerhört skönt må jag säga. En till bra grej är att en arbetskamrat tipsat om och även fixat en tid till mig hos en kiropraktor i Avesta redan imorgon, så efter jobbet bränner jag dit och hoppas på att få ordning min rygg! 

Nu ska jag fortsätta dega i soffan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Patrik sjöberg om staffan strands fotskada: En elitidrottare tar itu med sina skador och åtgärdar de. Man gnäller inte om sin/sina skador år för år utan att åtgärda det.
Vad är det du inte begriper ? Rehabträna bort dina ryggbesvär och kom ut p andra sidan som en skidåkare. Som du håller på nu kommer du fortsätta harva runt på den nivå du nu har. Men du kanske är nöjd så ?
Mvh

Adam Steen sa...

Töntiga anonyma fitta.