tisdag, juli 7

Vildmarkssafari


Igår så hade jag en skön och välbehövlig vilodag. Så efter slitet på jobbet drog vi iväg på en biltur för att upptäcka lite outforskad mark i utkanten av Falu kommun. Är det något jag verkligen gillar så är det att upptäcka nya platser som ligger lite avskilt med fin natur. Vi var bland annat i Dådran, Prästbodarna, Bingsjö, Rättvik (kollade en kortis på trav), Tällberg, Leksand (matpaus) och Djura. Planen var också att spela discgolf, men det var för dåligt väder för det. 

Dådran var ett riktigt mäktigt ställe, med en enslig kyrkogård, ett kapell, fina miljöer med berg på sidorna och en kägelbana. Riktigt spännande må jag säga. Men hur fint och fridfullt det än är på dessa byar och fäbodar så skulle jag aldrig ha ro i kroppen till att bo där själv, inte ens för en natt. Jag vill helst bo i civilisationen med liv och rörelse omkring mig.  

Idag är det åter jobb och därefter så ska jag försöka tvinga mig ut på ett träningspass. Kämpa på, mindre än en månad kvar av heltidsjobbet nu!

Jag tog några bilder igår också av varierande kvalitet:   

Inga kommentarer: