söndag, augusti 16

2,40 h skate


Avslutade träningsveckan med ett skatepass på 2,40 tillsammans med Johannes. Min tanke var att skate kanske är bra för min rygg då jag aktiverar gluteus, höften och bålen på ett annorlunda och lite snällare sätt än exempelvis stakningen. Knepigt nog så hade jag ingen känsel i vänster framsida lår under hela passet, dessutom så stack det till som nålar strax ovanför knäet. I övrigt så gjorde det väl inte alltför ont i ryggen. Den är spännande den här kroppen jag lyckades vinna i genlotteriet. 

Vi körde vändan: Källviken - Olsbacka - Aspeboda - rv 293 - Stångtjärn. Var rätt trött och ansträngd under mer eller mindre alla de 43 kilometrarna vi vinglade oss igenom. Men jag fick ju till ett träningspass i alla fall, även om jag känner mig lite misslyckad som inte bombade in ytterligare en femtimmarsdag. Veckans totala träningsmängd landade på 15,15 timmar.


Inga kommentarer: