onsdag, augusti 12, 2015

2,40 timmar klassiskt med bra rygg


Drickapaus i Toftbyn

Tjo. 

Rundan på dagens träningspass blev en för året ny sådan. Tillsammans med Johannes Andersson så vinglade vi igenom följande runda; Britsarvet - Bergsgården - Österå - Toftbyn - Sundborn - Skuggarvet - Lugnet - Britsarvet. Det blev en tur på ganska precis 43 kilometer och 2,40 timmar. Jag körde helkropp klassiskt medan Johannes stakade. Glädjande nog så kände jag ingenting i ryggen, så det var kul. Inbillar mig att helkropp klassiskt och även skate kan vara bra för min rygg, då jag får röra på och mjuka upp höftpartiet lite. Finns ju även andra aktiviteter till det, men är man ful och fet som jag så är det inget som inträffar alltför ofta.

Bra pass idag, helt klart. Hade väl egentligen behövt kört lite impulser, men vågar inte riktigt det för ryggen, då hade jag väl blivit liggandes längs vägen någonstans som ett trafikdödat bältdjur. 


Den gamla Enviksvägen, mellan Österå och Rostberg. Fin backe, men lite dålig asfalt
Inga kommentarer: