lördag, augusti 29, 2015

Bancheck och lite träning


Sådär, då har vi checkat av banan. Jag och Pontus började med att gå ett varv, för att kolla depån och så vidare. Vi bor ungefär fyra kilometer ifrån tävlingsplatsen, så vi åkte buss dit medan grabbarna och Åsa cyklade dit. 

Efter gångvarvet så passade jag på att springa två varv runt samma bana. 34,24 minuter - 6,74 kilometer - 135 snittpuls. Fick i alla fall röra på mig lite. Under mitt andravarv så började det att åska och regna rejält, men det lugnade ner sig något efter cirka femton minuter. 

Tillbaka till hotellet igen så körde jag fem minuter hållningsstyrka, 100 armhävningar, 100 situps och därefter en del stretchning. Mitt knä kändes inte bra under löpningen och ryggen värker, men det var skönt att röra på sig!

Nu väntar en välkomstbankett!

Bilder:


Inga kommentarer: