tisdag, augusti 11, 2015

Bra besked på Gustafsstafetten!


Trodde inte att jag skulle skriva ett sådant här glatt inlägg som jag är på gång med. Efter att ha haft sjukt ont i ryggen hela dagen på jobbet så trodde jag att det skulle bli omöjligt att springa max på kvällens Gustafsstafetten. Men jag stretchade en del på jobbet, samt testade att jogga lite lätt mellan verkstaden och ut på gårdsplanen för att hämta tompallar och just på joggen så kände jag inget i ryggen, så jag hade en liten förhoppning om att kunna springa skapligt ändå. Jag var också osäker på formen då jag vilat tre dagar och levt lite annorlunda än en "topp-45 på SM-skidåkare". 

Jag började med att värma upp rätt så länge, drygt 35 minuter, körde också några lättare stegringar. Kände faktiskt inget i ryggen då, det gjorde att jag kunde slappna av lite mer inför start. Jag sprang förstasträckan, kom ut som femma, efter drygt en kilometer så låg jag på tredjeplatsen, den höll jag tills det var en kilometer kvar, då passerade Johannes Hases mig. Jag blev fyra på förstasträckan efter Willam Lind, Erik Rost och nyss nämnda Johannes. Det är jag nöjd med!! Kände mig rätt pigg i kroppen också, det hör ju inte till vanligheterna.

Efter racet så körde jag två intervaller (8 + 7 minuter), för att få ihop 30 minuter totalt. Det är en ganska tuff och tungsprungen bana med gräsunderlag, så min tid på 14,58 gav mig en snittkilometertid på 3,35, det är inte fy skam!

Vi i Sågmyra SK kom trea totalt på stafetten, andrasträckan sprangs av Johan Olsson och den tredje av Mattias Argårds!

Siffror från racet:

14,58 minuter
4,17 kilometer
186 snittpuls
195 maxpuls
80 höjdmeter

4 kommentarer:

Michael sa...

Sorry, men ni blev bara fyra ;-)
Falu IK kom på tredje plats.

Adam Steen sa...

Det trodde jag också först, men ett av "Fjällmaralagen" klev av. Så Falu IK blev tvåa :)

Michael sa...

Det var som sjutton. Det såg jag inte.
Grattis till pallplatsen då! ��

Adam Steen sa...

Jo, det stämmer. Tackar :)