fredag, augusti 21

Dödens sömn


La mig direkt på hallgolvet när jag kom hem igår, somnade till en kortis. Gick då till soffan där jag somnade igen, denna gången vaknade jag sju. Tassade ut till köket och stoppade en matlåda i micron, fortfarande sjukt trött så jag la mig i soffan igen en sväng. Nästa gång jag vaknade var klockan 22. Släpade mig till duschen och sen vidare till sängen. Blev ingen middag, men det är väl kanske inget som behövs. Det blev mer eller mindre 13 timmars sömn inatt. 

Fortsatt trött idag med, men inte lika som igår. Har nog aldrig varit såhär trött och sliten, men tränar jag inte så blir jag stressad och känner mig värdelös. Är smått irriterad och på dåligt humör på det mesta och de flesta också. 

Men snart är det Kina-resa och några dagar ledigt från det mesta! Så skönt. 

Inga kommentarer: