fredag, augusti 7

Elpexfyrat mig igenom tolv treminutersintervaller


De bästa rullskidor jag någonsin åkt på. Då menar jag känsla och inte rull, för dessa fyror är inte direkt saft och gräddtårta!

Åtta pass avklarade på lika många dagar. Det är bra tycker jag, 22 timmar träning och 48 timmars jobb är ju inte något man tar sig igenom oberörd. Dagens pass blev ett bra sådant, hög puls, trött och ont i ryggen. Nästan allt är sig likt. Jag körde mina tolv treminutersintervaller längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, åtta stycken bortåt och fyra hemåt. En minuts vila. Kändes väl rätt så skapligt ändå måste jag säga. Maxpulsen blev hela 190 slag per minut, det är ju king det!

När jag kört klart med intervallerna och inte känt något alltför jävligt ryggproblem under hela passet så stannade jag till en kortis för att kolla av min mobil, stod still i cirka tre minuter (stannade klockan givetvis), råkade tappa min handske på marken och när jag skulle böja mig ner för att ta upp den så var jag totalt stel/stum i ryggen och det högg som knivar in i ländryggen (typ på knölen till vänster om ryggraden, bäckenet antar jag att det är, där och så ner mot vänster skinka gör det så satans ont att jag vill dö). Resten av passet gjorde galet ont, och mot slutet så tappade jag känseln i huden på vänster lår, precis som jag gjort på löpningen förut, aj aj. 

Trycker jag nu lite omkring skinkan så släpper det litegranna. Har läst på lite som vanligt på internet, nu har jag kommit fram till att det kanske är piriformis-muskeln som krånglar. Jag vet inte jag, det är ett jävla jön bara. Det är så trist att jag många gånger inte kan ta ut mig riktigt för att min ryggvärk hämmar mitt skidåkande. Ja ja, det ska nog bli bra till slut! 

Inga kommentarer: