lördag, augusti 22, 2015

Fick väl lov att staka en femmil också


Det var lite halvjobbigt att dra iväg på rullskidorna 2,5 timmar efter löpmålgången. Knäppte i alla fall på mig mina Elpex-treor och dunkade ett varv runt Orsasjön. När jag var i Orsa efter 1,30 h (20 km/h i snittfart) så dunkade jag upp till Slättberg och Viborg för att få lite höjdmeter på kontot också, till snittfartens stora förtret. 

Kom tillbaka till Färnäs efter 2,38 timmar, 51,4 kilometer och 295 höjdmeter. Ett rätt okej pass ändå. Har inte det minsta ont i ryggen, men nu spökar mitt vänstra knä. Ett riktigt jävla löparknä. Kul, kunde knappt göra riktningsförändringar i kurvorna utan att det värkte som skräcken. 


Träffade på ett gäng från dalarnas bästa skidklubb IFK Mora SK när jag var tillbaka i Färnäs. Kul att snacka några ord med dessa legender!

Inga kommentarer: