måndag, augusti 10

Fint på SkeppsholmenVi valde att stanna kvar här tills idag, så jag tog ledigt och njöt av ett trevligt sällskap, fint väder och ett grymt fint läge!

2 kommentarer:

Pelle sa...

Tjena Adam följer din blogg lite och läst om dina ryggproblem. läste att du även kände av utsidorna nedåt knä. jag gick ett halvår med ischias hela vägen från ländrygg till foten. boven var nog ett litet diskbråck men sen hade det bara fastnat kvar i tror det var piriformis muskeln. tästa dom strechövningarna jag skickar i länken framförallt nr2 den funkade på mig redan efter typ 5dagar. fast jag hade gjort den tidigare under skadan då funkade det inte alls. men du känner verkligen hur det drar och gör ont. då borde det vara en bra övning. men du kanske har sökt igenom hela nätet och provat!
mvh Pelle Löv

https://www.youtube.com/watch?v=tFtUgS69rPk

Adam Steen sa...

Tack för tipset!