torsdag, augusti 13

Gymstyrka och skate


Träningen med Mattias Argårds var dagens höjdpunkt, då förstår ni ju att jag haft bättre dagar!

Tjo. 

Åter en dagjävel avklarad då, en dag närmare döden och den eviga vilan i alla fall. Trivs ju bra på jobbet som fan och tränar på skapligt. Men är så sjukt bitter och trött, från och till. Idag är en sådan dag, har stört mig på det mesta och de flesta. Tror ni skulle ha rätt rolig läsning ifall jag skrev alla mina tankar och helt ocensurerat kring vad jag tycker och tänker om en del personer och saker i skidsverige. Men även jag har filter, tro det eller ej. Får kanske starta en anonym arg-blogg, men hur kul är det då? Nej, nu har jag svävat iväg, det var ju träningen ni klickade in hit för att läsa om. 

Körde skate tillsammans med Argårds upp till Lugnet och friidrottshallen, där mötte vi upp Kalle Gräfnings och Linus Larsson och körde följande:

- 3 x 4 chins, 15 kilo 

- 3 x  5 dips, 25 kilo

- 3 x 15 magchrunches, 80 kilo

- 3 x 4 bänkdrag, 60 kilo

- 3 x 5 bänkpress, 70 kilo

- 5 minuter hållningsstyrka på/med pilatesboll

Var svag som en liten skolflicka idag. Men ryggen kändes inte alltför mycket i alla fall, så det var ju alltid något. Har ju stretchat en del under rasterna på jobbet, kanske hjälper en del, men på morgnarna är jag fortfarande dödsstel och jag äter väl cirka 5-6 ipren och alvedon per dag. 

Efter gymet så körde vi totalt en timme rullskidor, bara omkring Lugnet- och Högbo-området, för att få höjdmeter. Dunkade in fem minuter 10"-20" också, var inte snabb då, men långsam. 


Har ju åtminstone ett par snygga Jawbreakers som skymmer min fula och anskrämliga nuna.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Lär tilläggas att jag åkte klassiskt så att ingen tror att jag börjat skejta också :)
/ Arre

Adam Steen sa...

Som vittne så kan jag intyga att det du skriver stämmer till 100%!