fredag, augusti 21

Lunchfunderingar


Sitter och solar mot en pall här på jobbets utegård. Funderar hit och dit. Något jag är sjukligt bra på är att fundera, vrida och vända på allt. Och allt som oftast lyckas jag alltid vända det till det sämsta möjliga för min del. Tror oftast att folk vill mig illa, är sura på mig, snackar skit om mig och så vidare. Det kan komma fram mycket olika saker uppe i mitt fantasifulla huvud. 

Senast nu är raden är om jag kanske ska stanna kvar i Sverige ändå och skita i Norge. För egentligen: vad ska jag dit och göra? Trivs ju så bra här i Falun trots allt och jag har ju i princip allt jag kan önska mig här. Plus alla mina kontakter och vänner. I Norge har jag ju ingenting. Ja ja, den som lever får se. Är väl fortsatt bitter och trött bara. Jag vet inte. Eller så har jag kanske någon form av livskris igen, där jag inte vet vad jag vill i mitt liv. 

Vad tycker ni?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk, vad förlorar du på att testa en tid. Falun finns alltid kvar.

/ N

Adam Steen sa...

Förvisso. Vi får se hur det blir. Den som lever får se.

Tobias W sa...

Börja plugga Adam! Du kan disponera tiden själv i stor utsträckning, sliter inte ut dig, "får" en slant varje månad och det är en bra investering för framtiden. Perfekt att kombinera med träningen!

Adam Steen sa...

Kanske inte så dum idé. Men har varken nåt jag vill bli eller vill helst inte låna pengar heller.