måndag, augusti 24, 2015

Stakat in en till femmil


Dagens femmil var en aning mer kuperad än den senaste i lördags. Idag fick jag nämligen ihop 53,87 kilometer och 585 höjdmeter under de 2,50 timmarna jag var ute. Med mig hade jag en cyklande Jessica som sällskap. Trevligt det! Vändan jag körde idag blev en liten favorit: Britsarvet - Kårestugan - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Ruptjärn - Riset - Sundborn - Skuggarvet - Lugnet - Britsarvet

Var faktiskt jävligt seg idag och hade mer eller mindre motvind hela passet. Hur nu det går ihop. Kan eventuellt ha hängt ihop med min sega känsla?! Ryggen fungerade bra idag i alla fall. Benen är helt slaktade sedan lördagens Vasastafetten (kan delvis bero på att jag inte sprungit en meter mellan Gustafsstafetten den 11 augusti och Vasastafetten den 22:a) , förstå hur fin man varit om man sprungit hela Ultravasan. 

Jessica tog en del bilder, jag stakar ju som ett arsel, men hellre det än att inte staka alls:

Inga kommentarer: