söndag, augusti 23

Stakintervallaren


Tillbaka igen, hej! 

Ni kanske hade hoppats på att jag glömt den här bloggen. Men icke. Har precis kört ett "bonuspass". Hade nämligen ingen plan idag och tänkte troligen vila min sargade kropp. Kan ju knappt gå, då mitt löparknä har satt hela vänsterbenet ur spel. Men ut kom jag, med Jessica i sällskap så satte jag planen på en timme träning (stakning) och 30 minuter intervaller. 

Började med 10-15 minuter uppvärmning, därefter så startade vi intervallerna strax ovanför Mora sjukhus och brände uppöver mot och igenom Bergkarlås. 

Första intervallblocket blev 10 stycken 70"-20"-intervaller: 15 minuter - 163 snittpuls - 171 maxpuls - 4,82 kilometer - 19,3 km/h snittfart

Därefter vilade jag fem minuter och åkte tillbaka ner till Bergkarlås, sedan körde jag en femton minuter lång intervall nedåt Mora igen, rundade Rödmyren och åkte in i Färnäs. 165 snittpuls - 175 maxpuls - 6,18 kilometer - 24,7 km/h snittfart. 

Bra och effektivt pass på precis över timmen! Lite seg sedan gårdagen!

Inga kommentarer: