onsdag, augusti 19

Stakintervaller - stege och 70"-20"


För att Erik Wickström ska ha något att läsa och skratta åt (med tanke på mina mediokra flickhastigheter) så var jag väl tvungen att ge mig ut på ett träningspass även idag.

Var oerhört trött hela förmiddagen idag, höll på somna ståendes, blev något piggare mot eftermiddagen. För att få lite snabb energi till träningen så tryckte jag i mig lite godis, koffeintabletter samt mellanmål. Blev rätt så pigg av det faktiskt!

Dagens träningspass var alltså stakintervaller på mina Elpex-treor. Holmstrand hade ju lovat så vitt och brett igår att vara med (inte första gången), men som vanligt så hör man inte ett ord under hela dagen och när träningen skulle starta så dök bara Mattias Argårds upp som moraliskt stöd under uppvärmningen. 

Började med att staka ut till Källviken, tog nästan 30 minuter. Därefter började dagens intervaller, de såg ut som följer:

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 minuter. Vilan emellan var halva tiden från intervallen innan. Detta var totalt 30 minuter.  Därefter tog jag en serievila på tre minuter innan jag dunkade av dagens sista intervaller; 10 stycken 70"-20" (15 minuter). Totalt fick jag ihop 45 minuter AIII. Ett pass som varken kändes bra eller dåligt, hade skapligt okej puls och jag är nöjd med genomförandet.

Hörs imorgon!

Inga kommentarer: