tisdag, augusti 11, 2015

Vardag igen


Halloj. 

Varit dåligt med bloggande och träning under de senaste dagarna. Planen var att träna på under förra veckan och sedan ta det lugnt i helgen för att dels vila upp ryggen, men också för kalaset i Stockholm. Hade sjukt trevliga dagar tillsammans med Jessica och det var galet fint där nere i Stockholm. 

Ikväll är tanken att springa Gustafsstafetten, men vi har fått två återbud i laget och jag är lite osäker själv också på grund av ryggen. Det gör ont som satan hela tiden nu, även om jag är helt stilla och fast jag vilar i tre dagar. Det är mest på/omkring den vänstra knölen längst ner på ryggen, det är väl i bäckenet på något vis. 

Jag blir rätt osugen på att träna och på dåligt humör av den här ryggvärken. Men jag vill försöka kämpa på till den 25:e med detta jobbet innan jag tar tag i ryggaset. 

Inga kommentarer: