fredag, september 11

4x20 min stakintervaller


Det blev ett riktigt riktigt bra pass tillsammans med Solin och "Bysse" idag. 4 x 20 min AII var planen. Det körde nog säkert dom, men inte jag, snarare AIII-AIII+. Men det blev sjukt välbehövligt och bra för mig, nu ska jag försöka ta tag i den här träningen igen!

Vi startade första intervallen i Bergkarlås, sen fortsatte vi 2,5 stycken bortåt via Viborg och nästan till Skattungbyn. De sista 1,5 intervallerna kördes hemåt. Vilan var tre minuter mellan varje. Snittpulsen på intervallerna: 180 - 177 - 173 - 181 (maxpuls 189). Snittpulsen på hela passet blev 160, jag var ute i 2,50 och skrapade ihop 52 kilometer. 

Lyckades hänga med i 1,5 intervaller. Därefter var jag mjölksyrafylld och stum. Men pulsen var fortfarande bra och psyket var fullt inställd på genomförandet, så jag är supernöjd med det. Sjukt kul att träna med dessa killar också, det finns inget ont i dom, när dom till och med hejar på mig när jag släpper så blir man peppad och glad! Tack för passet killar!! Imorgon väntar långpass. Könns tungt just nu, yr i huvudet och trött satan. Men det är bara bita ihop och mata på, slut på leken nu!!


Inga kommentarer: