måndag, september 14, 2015

Falun och träningsdags igen


Preparat och en fin handflata. 

Hej. 

Jag är tillbaka på klassisk Falu-mark igen, efter en mycket trevlig vecka i Mora! Rätt så motiverad till att träna dessutom. Idag hade jag tänkt att jag skulle vara med DSA på deras intervallpass, men det var ju tydligen stängt och man var inte välkommen där. Skönt, då slapp jag det. Ska istället ut på ett distanspass med Holmstrand, det blir trevligare. 

Tänkte att jag stannar i Falun i cirka tio dagar nu och försöker få till en bra träningsperiod. Förhoppningsvis kan jag hålla mig ifrån att jobba och bara fokusera på träningen. Det visar sig. Sedan så drar jag iväg till Norge en sväng, rekar lite träningsplatser och kanske försöker hitta något jobb där.  Ja ja, träningsdags nu, hörs sen!

Inga kommentarer: