lördag, september 5

Hemma hemma


Kom hem igår strax före klockan 17. Totalt var vi på resande fot i 38 timmar. Det slet rätt hårt. Efter att ha plockat ur väskan, städat i ordning och fixat vid datorn så kollade jag klart en film som jag påbörjade på flyget mellan Peking och Amsterdam. Började under gårdagskvällen att må lite illa igen, la mig 22,30 ändå i hopp om att kunna springa dagens Vildmarksloppet. Vaknade klockan 06,30 och mådde ännu mera illa, samt var fortfarande sjukt sliten. Valde då att skita i loppet och försöka sova ut. Nu är jag lite mer utsövd, men ändå oerhört seg och sliten, samt inte ett dugg sugen på att träna. Förhoppningsvis så är det bara en reaktion efter resan. 

Hade i alla fall en sjukt trevlig resa och vistelse nere i Kina. Stort tack till alla inblandade!

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch och sedan dra ut en sväng i det fina vädret.Inga kommentarer: