fredag, september 25

(Höjdpunkterna från) En roligare roadtrip!

Hörni, det var en rolig roadtrip jag och Holmstrand var iväg på, men det har ni väl redan förstått?! Vi kom hem igår kväll, skönt det med. Vi fick ju till en del bra träning också under de dagarna vi var borta, cirka 22 timmar på åtta dagar, det duger må jag säga. 

Idag väntar en skön vilodag, det är välbehövligt det också!

Nedan följer lite av höjdpunkterna från veckan:

  • Rullskidbanan i Filipstad, sjukt fint att se att dom satsar så bra på en såpass liten skidanläggning. Där har Falun och många andra anläggningar mycket att lära sig


  • Första rullskidpasset på banan i Holmenkollen. Det tål att upprepas otaliga gånger att denna banan är ruskigt fin alltså! Att regnet öste ner under mer eller mindre hela passet gjorde det kanske inte så trevligt, men väldigt minnesvärt!


  • Intervallpasset med Gløersen och Martin Johansson. Det är inte ofta som min kropp känns så bra som den gjorde under detta pass. Att sedan få köra med ett gäng där man är välkommen och med trevliga grabbar gör inte saken sämre. Det var dessutom nästan Barüber-väder!!  • Säga vad man vill om skidtunneln i Torsby, men den är faktiskt riktigt bra och en jävla tillgång för de flesta skidåkare som bor inom 30-40 mil ifrån den. Bra kupering, bra spår och träning på riktig snö!

  • Vistelsen i Torsby. Supertrevligt och snällt att få bo hemma hos Rasmus Blom. Kul att träffa Christoffer Martinsson som jobbar på sportaffären Allsport bredvid. Bra träning överlag därnere, det blev en fin avrundning på vår roadtrip!Hoppas snart på att kunna dra iväg på en ny roadtrip. Men dessförinnan så lär jag träna lite hemmavid också, sen skulle jag ha jobbat litegrann också, så det kommer in lite deg. Någon som har några dagars jobb till övers?

Inga kommentarer: