lördag, september 19

Klassiska intervaller med Gløersen och Marren


Detta kan ha varit ett av mina bättre intervallpass, någonsin. Känslan var riktigt bra, grymt upplägg och kanonsällskap! Tillsammans med Anders Gløersen (VM-bronsmedaljör i vintras 15 km skate i Falun + guld i stafetten) och Martin Johansson kördes det följande uppe på rullskidbanan i Holmenkollen:

3 x 1 varv, 2-3 minuter vila:

1:a - 11,11 min, 4,36 kilometer, 167 snittpuls, 180 maxpuls, 23,4 km/h snittfart 

2:a - 11,02 min, 4,38 kilometer, 171 snittpuls, 183 maxpuls, 23,8 km/h snittfart

3:e - 10,55 min, 4,37 kilometer, 172 snittpuls, 185 maxpuls, 24,0 km/h snittfart

På dessa intervaller lyckades jag faktiskt hänga med killarna, vilket jag är sjukt nöjd med. Tekniken tyckte jag stämde kanon och kroppen svarade bra! 

Vi avslutade sedan med att köra tre stycken fyraminutersintervaller upp emot Tryvann, här fick jag dock släppa killarna en del, men jag ju är ingen bergsget direkt. Lyckades i alla fall hålla en för mig hög fart och även hög puls! 

Under träningen så hann vi med att se Och även prata några ord med den gamle storåkaren Vegard Ulvang och vi sa även hej till Martin Johnsrud Sundby. Kändistätt här!

Inga kommentarer: