måndag, september 7

Något piggare


Tjoho. 

Något, något piggare idag och aningen vid bättre mod. Går ju åt rätt håll då förhoppningsvis. Åkte till Mora igår för att vara med Jessica, det är trevligt. 

Fortsatt sjukt osugen att träna dock. Känner liksom att jag redan är alldeles för långt efter alla mina konkurrenter att det ändå inte är någon idé att ta upp träningen igen. Något mesig inställning kan tyckas, men sån är jag. 

Vi får se vad denna dagen och den kommande veckan bjuder på. Ska hålla mig öppen för det mesta, samt fundera ut vad jag vill. Borde ju sätta någon form av mål och ha lite målsättningar. Men det gör att jag lätt får press på mig och blir då istället mer rädd att misslyckas. Samt att jag får ett tvång på något konstigt sätt. Träna vill jag ju åtminstone göra, för jag vägrar att bli tjockare än vad jag är, och jag mår ju bra av det, bara jag väl kommer igång. 

Ja ja, vi rotar väl på! 

Inga kommentarer: