söndag, september 27

Skate och 10"-20"-intervaller


På eftermiddagen gjorde vi något så konstigt som att åka skate, ja ni läste rätt. Det konstiga är att det är rätt roligt ändå, nu när jag inte kan springa på grund av mitt knä så lär det tyvärr bli mer av denna varan. Passet blev ett fint 25-kilometers på 1,30 timmar via Herrhagen ("serbhagen"), MILF-området, Stångtjärn, Ingarvet och Lilltorpet. På Stångtjärnsvägen så smällde vi till med tio stycken 10"-20"-intervaller, hade bra driv och kom upp fint i puls (166 snitt - 178 max)!

Totalt skrapade jag ihop 18,20 timmar denna veckan och har strax över 56 timmar på de tre senaste, det är jag galet nöjd med! 

Nu håller jag på packar väskan, drar nämligen iväg på en ny roadtrip i drygt en vecka, denna gång åt ett helt annat håll, spännande! 


Passet bjöd på en fem minuter lång regnskur, vilket belönades med en mäktig dubbelregnbåge.

Inga kommentarer: