tisdag, september 22

Snart klar i Oslo för denna gång


Jahapp, godmorgon då. Morgonpigg som vanligt. Nu väntar strax det sista passet här i Oslo innan vi färdas vidare mot nya mål. Kämpa på!

Har vaknat dom två senaste nätterna av att mitt löparknä på vänster ben värker som satan. Det är alltså senan på utsidan som löper över knäet som är spänd. Hade problem med det i min ungdom under två säsonger. Denna gång är det på samma sida som jag har ont i ryggen. Kanske något samband? Dock så funkar det bra att åka rullskidor, som tur är! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som du har samma skit som jag lider av. Har haft löparknä + ont o ländryggen och höften. Har av och till haft problem med smyghugg vid stakning. Fick tipset av en sjukgymnast att köra djupa utfallssteg med knäsväng. Lägg upp bakre benet på något lite högre än en stol. Gå ned till 90 grader. Sväng knäet utåt så långt det går utan att innerdelen av foten lättar från golvet. Håll kvar i ytterläge 3-5s. Rotera in igen. Rotera ut och håll kvar i 3-5s. Rotera in och res dig upp. Jag som är klen klarar bara 5 sådana är repetitioner. Brukar köra 3 set. Tycker den här övningen får hela skiten att slappna av och jag har blivit klart bättre.

Adam Steen sa...

Värt att testa! Tack!