onsdag, september 23

Två timmar klassiskt utan stopp


Den trevliga looken inne i tunneln. 

Idag var det tungt alltså. Tungt att ta sig upp ur sängen, tungt att klä på sig, tungt att ta sig in i tunneln och tungt att börja träna. Efter cirka 40 minuter släppte det och kändes lite bättre, det var då för väl! 

Frös som satan om fingrar och tår under nästan hela passet. Det måste vara de enda två ställena på kroppen som jag har under 20% i kroppsfett. Av den anledningen så stannade jag inte en gång under passet, ville inte riskera att frysa mer. Var inga större problem fysiskt, men mentalt var det sjukt tungt till och från. 

Jag hade rätt bra fäste på en halvkladdig burkvalla, skönt att få använda benen, åka lugnt, avslappnat och försöka tänka teknik. Nu ska jag vila, blir väl en till repa i eftermiddag är jag rädd. 


Min puls- och höjdkurva från dagens pass inne i skidtunneln i Torsby. 

Inga kommentarer: