tisdag, oktober 13

30 kilometer tröskelrace


Har precis klarat av en tremil i tröskelfart, jag körde klassiskt på Elpex-tvåor och Martin körde skate. Han hade lite materialstrul till en början och startade således senare än mig, därför kunde jag fota honom när jag var klar.

Det blev ett riktigt bra pass måste jag säga, sju varv runt den cirka 4,5 kilometer långa banan, det tar ut sin rätt vill jag lova. Var som vanligt rätt segstartad och hade låg puls. Men kom igång bättre och bättre ju längre in i "racet" jag kom. Första varvet gick på 11,40 och sista på 11,10, alla andra varv låg däremellan, det är jag nöjd med!

Enligt klockan så hade jag följande siffror på racet:

1,20,40 timmar
30,64 kilometer
165 snittpuls
179 maxpuls
22,79 km/h snittfart
780 höjdmeter

Riktigt bra träningspass och nu är jag riktigt mör, livet det! Det mäktigaste med dagen förutom att få träna med "Marren" var att jag fick skaka hand med Simen Østensen, som bland annat vann Toppidrettsveka 2015 och har flera fina världscups- och långloppsplaceringar!


Det var perfekt att köra med min USWE-"vätskerygga" från Vallashopen! Drack cirka 0,7 liter under min körning idag.


Simen stakar uppför brantaste backen på banan.


"Marren" jagar halvt hoppskejtandes bakom!

Inga kommentarer: