söndag, oktober 11, 2015

Ett finare stakpass i Maridalen och Grefsenkollen


Stakade iväg från lägenheten i morse, rätt uppför i nästan fem kilometer och strax under tvåhundra höjdmeter från start, rätt mäktigt. Mötte upp Martin Johansson som visade en fin runda på för mig helt nya vägar. Vi började med att åka runt i Maridalen, för att avsluta med en sväng upp till Grefsenkollen, en mäktig backe med många höjdmeter. 

Under turen dunkade vi av sex stycken impulser, hela passet enbart stakning och båda körde på Elpex-treor. Mina går aningen lättare än Martins då mina hjul är lite mer inkörda, det till trots så låg han drygt 20 slag under mig i puls uppför dagens tuffaste stigning, till nyss nämnda Grefsenkollen. 

Kändes ändå rätt okej idag, Jag var ute i 2,55, kom 47,6 kilometer och fick med mig 780 höjdmeter, det är inte fy skam!     

Två riktigt fina killar uppe på Grefsenkollen.

2 kommentarer:

Dennis sa...

Hej! Följt dig i 1.5år nu efter Erik tipsade om din blogg. Med en mkt medel mässig träning för mig själv är det kul och inspirerande att följa en inte så tillrätta lagd blogg. Tycker din och Eriks visar helt olika sidor av hur elitträning i skidspåren går till och finanseras. Tänkte att de är lätt att bara läsa, men tänkte lite osvenskt även visa min uppskattning!
Mvh
Dennis
Ps är de bara jag eller har hjälmen börjat dyka upp mer på rullskidopassen? ds

Adam Steen sa...

Tjenare. Vad kul att höra, Tack för det :) Hehe, den kan eventuellt ha dykt upp lite mer nu under senaste tiden. Har dels inte lyckats reta någon speciellt mycket och sedan så börjar det ju bli lite kallare nu.

Ha det fint och lycka till med din träning! :)