lördag, oktober 10

I Oslo med träningstim-funderingar


Hamnade i Norge och Oslo igår av alla ställen. Det gick ju bra det med. Idag tänkte jag köra lite rullskidor igen, lugnt denna gång. Eller ja, det var ju lugnt igår med, rent fartmässigt i alla fall. Lyckades idag att ta mig upp lite tidigare än igår i alla fall, så det går ju åt rätt håll åtminstone. 

Måste lyckas få till lite träningstimmar framöver igen, det blir blygsamma tio timmar denna vecka och det är ju inget man skryter för barnbarnen om direkt. Men jag har ju tidigare genom åren lyckats åka fort, trots en ringa tim-mängd, så det ska nog gå även detta år. Kan meddela för er att jag ligger många timmar minus jämfört mot förra året, men har kört mycket mer stakning och jag är mycket mäktigare i år, så det ska nog räcka åtminstone lika långt som förra året, bara ryggen håller ihop. Jag är ju inte den som gillar dubbelpass egentligen, då blir man så sjukt trött, man måste äta mer (=tjock) och det är lätt hänt att det ena eller även båda passen blir "mellanmjölk".

Inga kommentarer: