onsdag, oktober 7

Min blogg - hatad och älskad på samma gång


Ritade en glad gubbe på mina träningstights igår, tycker det är mycket roligare än sura miner..!

Hej folket.

Hemma i Falun igen, skönt det också, efter en bra period nere i Norrtälje. Nu ska jag jobba två dagar i Tällberg på event, det var ju ett tag sedan sist, så det ska bli riktigt skoj! 

Anledningen till att jag startade den här bloggen var inte för att jag skulle vara som de flesta andra "döda fiskar" till skidåkare/idrottare som bloggar för att visa upp sig själva och hur perfekt allt är runt omkring dom. När dom egentligen inte alltid tycker så som dom skriver. Nej, jag ville delge er en mer sann bild av verkligheten och skriva lite mer om hur saker och ting egentligen är. Därför så tror jag att denna bloggen blivit så pass populär som den blivit, dessutom så uppdaterar jag ju ofta och jag har även hållit på under en längre tid. 

Jag har ju fått en del skit genom åren att jag inte kan skriva si, eller så. Men jag vill inte bli som alla andra och bara acceptera allt och spela glad, fastän jag misstycker i vissa lägen. Men jag förstår ju att jag blir en nagel i ögat för vissa när jag skriver som jag gör och om vissa saker. Vissa saker skriver jag ju också mest för att retas och för att väcka lite debatt, men folk tar ju så gravallvarligt på saker och ting. Istället för att förstå ironin i det hela. Tydligen har jag nu under den senaste tiden skrivit något dumt som gjort att jag inte är välkommen i vissa konstellationer, men då är det väl så då. Jag kommer fortsätta denna blogg och skidåkningen, på mitt sätt och jag kommer fortsätta blogga om det jag känner för och skriver utan så många filter, det är bara att acceptera det och jag hänvisar till yttrandefriheten!

Det är ju inte heller så att jag skriver om allt jag gör, gjort, eller tycker, hade ni vetat allt så tror ni nog inte att jag hade varit en åkare för topp-500 på Vasaloppet ens. Jag är ju såklart seriös och tränar hårt, men jag har inte riktigt orken eller lusten att leva som en skidåkare 24/7. Som David sa efter CCC 1000-träningen i torsdags; "Det var bra att ha dig med, du har inte en sån där "tönt-aura" runt dig som många andra skidåkare, vilket gör att detta gänget kan se att man kan vara mer vanlig och ändå kunna åka fort i skidor", med vilket han menade att dom lätt kan snöa in sig på skidåkningen till 110% och tro att det är enda vägen till att åka fort.  

Som ni sett så kan det slinka in en och annan reklam-grej här på bloggen, men det är för att jag ska kunna leva som jag gör; jobba mindre än heltid och träna mer. Så jag hoppas att ni har överseende med det. 

Inför denna vintersäsong så står jag precis som inför säsongen 2012-2013 lite mer på egna ben. Kör i lite mer egen regi med ny klubb och har ingen träningsgrupp som jag kör med. Detta funkade bra då och är ett koncept som jag faktiskt längtat tillbaka till och som jag tror på för min del. Här får jag helt och hållet välja själv hur jag vill lägga upp allting, då tror jag att jag åker fortast. Skapar också omedvetet någon form av förakt till diverse folk då, det blir som ett bränsle som gör att jag orkar ta ut mig mer och liksom bevisar för hatarna och tvivlarna att jag kan åka fort. 

Jag avslutar detta inlägg med att sticka ut hakan och säga; Jag ska bli topp-3 i vinterns långloppscup; Björn Dählie ski challenge!!

11 kommentarer:

Unknown sa...

Go hard som alltid Adam!

Gillar stilen och att du orkar hänga i. Keep it up!

Anonym sa...

Det är lätt att bli bitter om du bara kör själv. Men det gör du väl inte under alla pass?

Adam Steen sa...

Tack Oscar :)

Nej, kör inte alltid ensam

Anonym sa...

Fortsätt 👍

Anonym sa...

Fortsätt i samma stil! En av få läsvärda bloggar! Skit i jantelagen!

Anonym sa...

Hejja Adam!! :-)

Anonym sa...

Heja Adam!

Armel sa...

De som inte tycker om din blogg kan alltid läsa Margareta Ribbings etikspalter på andra hemsidor.
Heja Adam!

Adam Steen sa...

Tack!! :)

Anonym sa...

Jag läser bloggen mest för reklamen! Nä seriöst fortsätt som förut, du skriver det du känner och är det några som surar så var dom väl inga polare ändå. Jag håller på dig i vinter!

Adam Steen sa...

King! :)