fredag, oktober 16

Tre timmar klassiskt - 24 h senaste sju dagar


Soligt mest hela passet, men jag var in i dimman en sväng också.

Sjunde träningsdagen i rad idag. Till en början kände jag mig faktiskt rätt pigg, men efter drygt halva passet så började jag känna mig tom på energi. Jag skulle ju nämligen försöka spela cool och köra med vatten idag, det var tufft i denna terrängen med Elpex-fyror och förhållandevis kallt. Men jag höll mig ifrån att ta någon nödraket och med cirka 30 minuter kvar av passet blev jag lite piggare igen och matade då enbart stakning i AII-intensitet, men i AI-puls. 

Dunkade iväg direkt från lägenheten, upp till Maridalen via gamla Maridalsveien, upp till tågstationen i Movatn, runt Dausjøen, upp till hållplatsen i Maridalen igen och sedan tillbaka. Under ruttens gång så körde jag tio stycken fartökningar på cirka 20 sekunder, försökte hitta bra träff i stakningen, fungerade faktiskt rätt bra då och då. 

De senaste sju dagarna har jag alltså tränat, har på dessa tio träningspass fått ihop en del fina siffror:

24,20 timmar
363 kilometer
6825 höjdmeter

Avslutade sedan denna träningsdag när jag kom hem med att köra fem minuter stabilitetsstyrka, brände fint i magen vill jag lova!

Fina dagar måste jag säga. Nu väntar två dagars vila, där jag bland annat följer med Jessica hem till Sverige över helgen. Ska bli skönt med vila!Tågstationen i Movatn 

Frös om öronen som ett djur, så var tvungen att åka med buffen uppdragen under hela passet.

Inga kommentarer: