torsdag, oktober 22, 2015

Två timmar klassisktDet är inte jättefult mellan Frogneseteren och Tryvann. 

God eftermiddag. 

Stack ju ut bättre sen än aldrig idag, men det var kanske lina bra ändå. Kände mig sjukt trött i kroppen, speciellt muskulärt. Det släppte dock något efter drygt en timme. Jag åkte bara lugnt och sansat under hela passet, försökte åka tekniskt bra. Syftet med passet var att försöka "skölja ur" de senaste dagarnas hårdkörning ur kroppen. Den vändan jag kört under de rullskidspassen körde jag även idag + ett varv runt rullskidbanan. 

Två timmar var jag ute på mina Elpex-treor, kom nästan 30 kilometer och klättrade 640 meter. Ett fint pass! 

Ikväll ska jag köra lite styrka!


Uppe på Holmenkollen har dom ställt ut snökanonerna! Dels på stadion som ni ser, men även runt rullskidbanan. 

2 kommentarer:

Unknown sa...

De har även ställt ut dem i Falun, men frågan är om de vet hur man startar dem :)

Adam Steen sa...

Härligt! Haha, det är tveksamt