fredag, november 20, 2015

103:a och nöjd med insatsen + RESULTAT


Puls- och höjdkurva för dagen. 

Etthundratrea låter väl inte så jävla upphetsande kanske. Men vad fan gör väl det? Jag stakade ju, tyckte kroppen svarade bra och det är ändå rätt så tätt framåt. Tyckte det fungerade bra att staka faktiskt. Visst, jag blev sjukt trött uppför, men det var ändå kontrollerat och det kändes som att tekniken stämde rätt så bra ändå. Det är lite fart som saknas, men det kommer. Jag har i princip aldrig åkt bra här på premiären, undantaget fjolårets sprint där jag blev tia. 

Efter racet så åkte jag ner rätt så länge, fick även prata med min blogg-, skid- och deff-idol Viktor Brännmark efter loppet. Han frös om händerna, så jag lånade ut mina handskar ett tag. Han tyckte att det var lite tråkigt att jag ej var bitter. Men det vänder snart igen ska ni se. 

Bilder från loppet kommer framöver. 

Siffror:

26,45 minuter
8,96 kilometer
180 snittpuls
187 maxpuls 
19,8 km/h snittfart
234 höjdmeter

Resultat:


Inga kommentarer: