tisdag, november 10

1,45 h skate - fem h träning - Jassenys


Mattias Argårds har gått och blivit Instagram-proffs på äldre dagar, in och följ han; mattiasargards

Skrapade väl ihop fem timmar träning idag också. Har haft fina rutiner de senaste dagarna; frukost - träning - lunch - sova middag - träning - middag - ensamkollande av film - sova. Rätt skönt, men ändå en aning tragiskt kanske?! 

Det andra passet för dagen blev 1,45 timmar skate för min del. Det var det som saknades för att få ihop en "full hand", alltså fem timmars träning. Kändes väl okej i drygt en halvtimme, sen fastnade den vänstra spetsen i asfalten, var sådär kul att ha halvbra fäste på en stav och samtidigt försöka "smygbenskejta" då temperaturen började smyga ner mot nollan och det på sina ställen blev snorhalt. Efter en timme så blev jag tvungen att ta en nödraket i form av både energikaka och gel, därefter blev jag lite piggare igen, men det var svåråkt som jag nyss nämnde. 

Dagens riskvast går till (förutom alla idioter) Jesper "Jassenys" Nyström, han mötte vi efter cirka en kvart, öga mot öga dessutom, men vi fick inte så mycket som en blick av honom. Enligt rykten har han fått storhetsvansinne inför säsongen och många berättar om att han haft lekstuga på DSA-träningarna mer eller mindre hela sommaren och hösten. Men för den sakens skull så kan man väl hälsa tycker jag. Dessutom sprang han i korta tights, får dom inga kläder i hans klubb tro?!  


Min kompis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tragisk nolltaxerare?! 😴

Adam Steen sa...

Jag är väl det. Förlåt.