tisdag, november 10

3,15 h klassiskt i finväder


Premiäråkte mina nya Oakley Jawbreaker från Loveyewear idag. Inom en tid så kommer det kanske upp en tävling på min instagram där du kan vinna ett par egna Jawbreakers. Se till att följa mig och håll utkik!

Idag fick jag äntligen använda benen och inte bara staka på förmiddagspasset. Det var ju faktiskt skönt i uppförsbackarna. Speciellt med detta blöta väglag, rullar rätt så tungt. Men jag märker ju att jag gärna stakar mer och längre upp i backarna än förr, det är ju i alla fall bra. 

Rutten för dagens pass blev: Britsarvet - Slussen - Främby - Källviken - Aspeboda - Ornäs - Medväga - Brusala - Gamla berget - Britsarvet 

Som vanligt så var jag ju seg till en början, dock bättre än de två senaste dagarna. Men sedan vaknade jag till och var väldigt pigg mot slutet. Smoothien jag åt till frukost kickade väl in efter ett par timmar kan jag gissa!? 3,15 timmar var vi ute och harvade, ett lagom pass på förmiddagen!


Linus Larsson och Jimmie Johnsson

Inga kommentarer: