fredag, november 27

4 x 2500 meter (+ANNAT) SkiErg-jävla-intervaller


Blev svettig idag också

Nu ska ni få smaka lite på den där bittra jäveln igen, för detta pass hade kunnat bli lika misärartat som det började. Allt startade med att jag blev informerad av personen X som jag skulle träna med idag och som jag hade väntat hela dagen på, cirka 30 minuter innan träningen att hen skulle fixa naglarna strax efter den planerade träningens starttid. Tydligen är det viktigare med märkeskläder, yta och nagellack än att träna. En norm jag inte direkt följer själv. 

Så det var bara att dra iväg till gymet själv. När jag skulle starta igång pulsklockan så fick jag aldrig kontakt med pulsbandet. Är det någonting jag hatar så är det när pulsbandet inte fungerar, eller när jag inte hittar det. Som tur är så höll jag här huvudet kallt och sprang till fem olika butiker innan jag till slut hittade det jag sökte; ett CR2025-batteri. Tur nog så fungerade pulsbandet direkt och jag blev genast på lite bättre humör (OBS; ej på bra humör). 

Nere på gymet så var de två SkiErg som finns där lediga som tur är och humöret gick även nu åt fel håll (gladare). Startade direkt med mina tänkta intervalldrag:

- 5 impulser á 20 stavtag, motstånd 10

- 1:a; 2500 meter,  9,13 minuter, 172 snittpuls, 180 maxpuls, motstånd 10

- 2:a; 2500 meter, 9,30 minuter, 175 snittpuls, 182 maxpuls, motstånd 8

- 3:e; 2500 meter, 9,33 minuter, 177 snittpuls, 186 maxpuls, motstånd 8

- 4:e; 2500 meter, 9,29 minuter, 180 snittpuls, 195 maxpuls, motstånd 7

- Bonusintervall; 552 meter, 2 minuter, 172 snittpuls, 188 maxpuls, motstånd 6 

- 5 impulser á 20 stavtag, motstånd 10

Mellan alla intervaller (förutom impulserna) så hade jag tre minuters vila. Detta blev ett riktigt bra och tufft pass. Vet att jag är ljusår efter alla "SkiErg-världsmästare", men jag blev trött och jag försökte ha en sån skidlik teknik som möjligt. Bra pass hur som helst!


Bonusintervallen.


Nöjd kille efter avklarade intervaller, helt klädd i Craft, det ni norskjävlar!

Inga kommentarer: