tisdag, november 17, 2015

Bra gympass på Actic Britsarvet!Så har jag just avverkat dagens enda pass, jogg två varv runt Kolgården (ett varv innan gym och ett varv efter) och ett gympass på Actic Britsarvet. Nu börjar vi närma oss skidsäsong, och jag har tränat mycket på slutet, vilket betyder att jag varit/är lite lätt sliten. Målet med dagens pass var då att känna mig piggare efter än innan. Jag skulle bara gå in i gymet och smälla till lite lätt och sedan gå hem igen, "tända och släcka lampan" så att säga. Tyckte jag fick till det riktigt bra! 

Efter ett joggvarv runt Kolgården (cirka två kilometer), så klev jag in på gymet, körde fem stycken uppvärmningsövningar för att aktivera ben, gluteus (skinkorna) och armar. Därefter så dammade jag av följande:

- Bänkpress 1x3 85 kilo, 1x1 92,5 kilo

- Latsdrag 1x3 80 kilo, 1x1 90 kilo

- Enbenspress 1x3 110 kilo, 1x1 118 kilo

- Magchrunches i maskin 2x5 85 kilo

- Tricepspress med hantlar 1x3 20 kilo, 1x1 20 kilo (försökte på 22,5 kilo, men orkade ej)

- SkiErg 3x20 sekunder, motstånd 10, 105 - 105 - 106 meter 

Roligt nog så både var jag och kände jag mig starkare än senaste gympasset, skönt det! När det var klart så joggade jag runt Kolgården åt motsatt håll och sprang sedan hem. Kort, bra och fint träningspass helt enkelt! 

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Köpt mig 3n USWE XC rygga från Vallashopen. Satt riktigt bra, men funderar på storleken. Får du med dig allt du behöver på rundorna?

Adam Steen sa...

Kanon!! Nej, det är lite tufft med det. Man kan ha i lite mindre vätska ev och lägga saker i det facket. Annars får då jag i två bars och två gels i vätskefacket.

Fredrik sa...

Jag skicka tbax xc, och går på pro väskan istället.

Adam Steen sa...

Det låter vettigt, ifall du behöver mer plats i väskan :)