lördag, november 21

Fem timmar träning idag!


Precis innan jag gav mig ut på eftermiddagspasset så kom killarna från KV+ förbi med en ny resväska. Tack för det! Igår fick jag nya stavar också! 


Äntligen så skrapade vi ihop fem timmars träning under en dag. På eftermiddagen blev det två timmars klassiskt. Det här med klassiskt alltså, antingen har jag runkskidor/dåligt vallat, eller så har jag helt glömt bort hur man åker med benen. För jag har bakhalt som satan, samtidigt som att fästet ligger i och bromsar. Ett fenomen jag upplevt allt oftare de senaste åren. Kul. Tur jag bara ska staka, det verkar ju fungera någotsånär i alla fall. 

Hade med mig de två skåningarna Linus Larsson och Johannes Andersson, vi tig oss upp på fjället, ner till Djupdalsvallen och sedan hem. Det blir bara bättre och bättre förhållanden där uppe. Nu på eftermiddagen snöade det rätt så skapligt och temperaturen ligger omkring 6-7 minusgrader. 

Imorgon väntar sista träningspasset här uppe! 

Inga kommentarer: