fredag, november 27

Förmidagsaktivitet


Goddag.

Förmiddagen ägnade jag åt att ta en promenad på en timme. Jag gick en sväng ner på stan och tillbaka. Skönt att få lite luft och samtidigt mjuka upp kroppen lite, är fortsatt stel och har träningsvärk. Är jag så otränad alltså?!  Rätt så varmt här och solen skiner. Undrar vart den här vintern är egentligen. Skönt ändå med värme, men samtidigt så vill jag ju faktiskt ha snö och skidspår. Nästa vecka får jag dock se det vita guldet igen då jag ska till Idre Fjäll.

I eftermiddag så är planen att köra SkiErg. Något som jag förut har varit lite anti emot. Men jag gillar det faktiskt mer och mer. Skulle kanske ha införskaffat en egen. Dock inte köpa en själv så klart. 

Sitter nu och kollar på NRK1 som sänder världscupen från Ruka, klassisk sprint är det som gäller idag. 

Vi hörs senare kamrater!
Inga kommentarer: