onsdag, november 11

Gym - nytt samarbete - nya träningskläder


Alltid lika nice att få använda sprillans nya träningskläder, idag blev det ny mössa och ny jacka från Craft, samt nya klubb-överdragsbyxor. 

Ordnade idag ett samarbete med Actic Britsarvet, helt perfekt med tanke på att jag bor hundra meter därifrån. Så efter ett varv jogg runt Kolgården klev jag in på detta Actic för första gången och jag blev väldigt positivt överraskad, det fanns allt jag behövde och det var faktiskt rätt så stora ytor. Grymt! 
__________

Jag gillar att få till nya samarbeten, och är ni sugen på att samarbeta med mig så hör gärna av er, just nu är jag i behov av lite pengasponsorer, här kan ni hjälpa mig bland annat via:

Swish: 076 - 166 49 97Bankgiro: 401-2035Plusgiro: 508893-5


Det jag i gengäld kan erbjuda är: Skidkurser, skidlektioner (rullskidor och längdskidor), tekniktips, träningsupplägg, vallakurser (spannutmätning, mätta skidor, skidslip via kontakter, osv), gruppträning, alltså det mesta inom skidåkning och även konditionsträning. Ni kan även få köpa reklamplatser, länkar, banners och så vidare här på bloggen. Ni kan dessutom hyra in mig som konsult på ert företag. Det mesta är möjligt, endast fantasin sätter gränser och jag är i princip öppen för allt. Tveka inte att höra av er (adam@adamsteen.se eller 076 - 166 49 97)

__________

Nu råkade jag visst komma helt ifrån ämnet, lätt hänt det. 

Det jag körde på gymet idag var som följer:

Bänkpress 2x3 80 kilo - 2x1 85 kilo 
Enbens-benpress 2x3 109 kilo - 2x1 118 kilo
Magchrunches i maskin 4x6 60 kilo
Latsdrag 2x3 80 kilo - 2x1 85 kilo
Tricepspress med hantlar 2x3 17,5 kilo - 2x1 20 kilo
SkiErg 5x25 sekunder, motstånd 10, 131 meter på fyra, 133 meter på en

Som ni ser så var jag lite svagare än sist, förklaringen är väl delvis att jag tränat hårt på slutet, men också att det är ett nytt gym med nya maskiner och att man inte är i värmen. Det vänder. Efter gymet så sprang jag ytterligare ett varv runt Kolgården (totalt drygt 5 kilometer löp på strax under 30 min), en fin löptur helt klart, men det var fan mer obehagligt att springa där än löpturerna i skogen tidigare i veckan, en massa skumt folk som strök omkring runt dessa parkvägar. Djävulsmaskinen SkiErg. Har tidigare förkastat den som en motionärsmaskin, men måste nog omvärdera det en aning, även om rullskidor och framförallt skidor alltid är snäppet bättre och mer grennära. Finns många "världsmästare" på maskiner och rullskidor inför säsong (speciellt folk söderifrån), men så fort det blir skidsäsong så är det ingen som ser till dom konstigt nog..!?

Inga kommentarer: