måndag, november 30

Konst och intervaller


Igår var vi på en konstutställning på Astrup Fearnley Museet nere på Tjuvholmen. Jag förstår mig inte riktigt på det här med konst, och mycket var rätt så sjukt. Fast jag har inte direkt något att jämföra med heller, då jag inte har varit på någon konstutställning tidigare. Någon gång måste ju i alla fall vara den första. 

Har ägnat den senaste timmen åt en blandning av stretching av ryggen, samt våndande inför intervallpasset jag snart ska bränna av. Det kan bli kul. 

Här är några fler bilder från gårdagen:


Delfinen är i aluminium, men den är målad så att den ska se ut som en badleksak i plast, helt sjukt!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Schysst konst...testa lite mer konst med bruttan! Puss Steken...

Anonym sa...

När får vi veta vinnarna i tävlingarna?

Adam Steen sa...

Mycket schyst konst. Får göra det.

Tävlingsvinnarna kommer bli kontaktade inom kort!